ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті

Статті RSS 2.0

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Дачна ділянка – місце, де не лише проводять вихідні з шашликами, а й вирощують корисні продукти. У будь-якому випадку на дачі потрібен постійний доступ до води, його відсутність призводить до порушення комфорту. Для вирішення проблеми з водою необхідний умивальник (рукомийник) Який вибрати для дачі розповімо нижче.

Встановлення умивальника – не такий складний процес, як може здатися на перший погляд, головне вибрати відповідний. Жоден захід, чи то прополювання бур'янів чи готування шашлику, не обійдеться без стандартних гігієнічних процедур. Отже, виходить, що умивальник на дачі – один із предметів першої потреби.

Як правильно вибрати умивальник?

Розібратися у простій конструкції умивальника для дачної ділянки не складно, тим більше, що на ринку госптоварів їхня достатня кількість. Умивальники розрізняють:

  • за зовнішньою конструкцією;
  • за кількістю літрів;
  • за якістю матеріалів;
  • за формою.

За використанням бувають умивальники наливні пластикові, наливні з мийкою та наливні з тумбою, наливний умивальник на стійці.

Наливні пластикові. Назва вже каже за себе. Найдоступніший і найпоширеніший наливний умивальник складається з бака і краніка. Їх можна повісити на будь-яку вертикальну поверхню, легко монтуються та демонтуються, у них є різна місткість води. Найчастіше такі рукомийники виготовляють із якісного пластику. Але так само бувають вони і з металу. Гігієнічні властивості у пластикових та металевих умивальників однакові. Такий умивальник стане гарним вибором для тих, кому потрібен невеликий об'єм води, функціональність, простота при встановленні.

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Наливний умивальник з мийкою. Конструкція цієї моделі передбачає наявність мийки. Цей різновид відрізняється цілком сучасним дизайном і гігієнічністю, тому може використовуватися як зовні, так і всередині приміщень. Такий умивальник нагоді для миття рук і для миття посуду, що дуже зручно під час дачного проживання.

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Рукомийник на стійці (на рамі). Це такий самий умивальник, як і наливний умивальник, тільки його неможливо розмістити де завгодно, а тільки там де стане стійка умивальника. Тим не менш, це умивальник також є у продажу і прослужить довго.

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Наливний з тумбою. Металевий або пластиковий резервуар для води, встановлений над спеціальною тумбою із дверцятами. Легкий та компактний умивальник для дачі легко миється. Простота установки, сучасний дизайн та низька вартість дозволяють цьому виробу стати популярним серед покупців, так і серед продавців. У тумбу під раковиною можна сховати відро для зливу або якщо злив виведений окремо, вона використовується як шафка. Плюс до того, на такий умивальник можна навісити дзеркало.

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

"Зроби сам". На дачі завжди будуть пластикові пляшки різного літражу, ось вони й служитимуть баком умивальника. Для цього необхідно купити краник-насадку, закрутити замість кришки та сміливо користуватися.

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Основні матеріали для виготовлення умивальників – це пластик і різні метали. Дерево використовують дуже рідко, так як цей матеріал не практичний, вимагає особливого догляду та особливого місця для встановлення умивальника.

Сучасні дачні рукомийники - надійні, практичні предмети, вони здатні забезпечити комфортне проведення часу на свіжому повітрі, далеко від міських благ. Вибрати хороший та зручний умивальник не складно, все залежить від місця його використання. Найдоступніший рукомийник – пластиковий. Купити пластикові рукомийники оптом можно на нашому сайті в розділі «Ємності господарські».


(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ