ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті

Статті RSS 2.0

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Складно сперечатися, що прибирання в будинку це не лише важкий, а й трудомісткий процес. Для таких маніпуляцій знадобиться цілий набір інвентарю. Ми ж розглянемо швабри для підлоги, щоб знати, яка саме підійде. На ринку інвентарю для збирання виробники пропонують дуже широкий вибір. У продажу є швабри для миття підлоги різних видів та моделей, перепробувати все просто не вийде. Завдяки доступній інформації можна дізнатися про швабра все і вибрати відповідну.

Критерії вибору швабри для підлоги

Від правильності вибору швабри для підлоги залежить готовий результат та якість вологого прибирання, тому дивимося та звертаємо увагу на такі нюанси:

  • матеріал насадки на швабру (бавовна, віскоза, мікрофібра, поролон);
  • матеріал, з якого зроблена ручка;
  • наявність поворотного механізму.

Швабра для митья підлоги може бути звичайною чи універсальною. Вибір швабри залежить від індивідуальних уподобань та цілей, комусь необхідно просто помити підлогу, комусь протерти ламінат, прибрати пил з меблів, вимити вікна тощо. Універсальні моделі ефективно очищають практично будь-яку поверхню, але варто звернути увагу на те, для якого саме покриття підходять. Паркет – примхливе покриття і йому потрібний особливий догляд.

Отже, почнемо невеликий огляд швабр для миття підлоги.

Класична швабра з ганчірковою насадкою

Стара та перевірена конструкція дерев'яної швабри у формі літери Т, служила вірою та правдою довгі роки. Використовувати не складно, достатньо знайти ганчірку для підлоги та намотати на швабру. Простота конструкції та дерево роблять цю швабру доступною для всіх споживачів. Придатна класична швабра для миття кахельних та плиткових підлог, лінолеуму та підлоги з пофарбованої деревини.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Швабра з губчастою насадкою

Така швабра складається з пластикової ручки та змінної губчастої насадки. Основна перевага цієї швабри – повна відсутність контакту рук із водою. Завдяки спеціальному важелю губку віджимають і для такої швабри не знадобиться спеціальне відро. Швабра для миття підлоги з губковою насадкою підійде для використання на простих поверхнях підлоги (плитка, лінолеум, бетонні плити), на ламінаті та паркеті можуть залишитися подряпини. Перед використанням такої швабри необхідно підготувати ємність з водою, помістити туди насадку і почекати, віджати воду і можна приступати до прибирання.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Швабра з мотузяною насадкою

Проста конструкція швабри: пластиковий або дерев'яний кий із насадкою з мотузки або смужок тканини. Для таких насадок використовують поліестер або бавовну. Прибирати такою шваброю зручно, вона підходить практичних для всіх поверхонь, ну крім, звичайно, паркету та ламінату. Швабра з мотузковою насадкою здатна проникнути навіть у важкодоступні місця, але залишає розлучення. Рідина з насадки можна віджимати руками, а можна купити відро із спеціальною насадкою для віджиму води.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Швабра – флаундер або швабра полотер

Чудовий пристрій для миття всіх поверхонь у будинку та скла. Ця швабра універсальна на місці з'єднання головки та рукоятки є поворотний механізм. Дуже зручно, що насадки на такі швабри, змінні і можуть бути з мікрофібри, з поліестеру, з бавовни, з довгим ворсом і з коротким. Ціна на таку швабру вища ніж на попередні, але це того варте. З такою шваброю легко проводити прибирання в приміщення, не залишаючи бруду, та мокрих слідів.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Швабра для підлоги з механічним віджиманням

Краще сказати комплект для миття підлоги. Він складається з: спеціальної швабри з насадкою, що обертається, відро для води і центрифуга для віджиму. Чудове поєднання якості та зручності втілено у такий набір для миття підлоги. Насадка знімна.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Парова швабра

Сучасна технологічна новинка на ринку інвентарю для збирання. Однієї такої швабри достатньо для якісного прибирання всього будинку без відра, води та насадок на швабру. Усю роботу зробить пара, що подається до насадки. Такою шваброю легко почистити килими, обробити підлогу та стіни, почистити плитку на підлозі та стінах, відпарити одяг та все це продезінфікувати. З такою шваброю необхідно бути обережним, пара дуже гаряча і при неправильній експлуатації можна отримати опік. За такими швабрами майбутнє.

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

З перерахованими швабрами прибирання стане не рутиною, а невеликим фізичним навантаженням. Заходьте на сайт інтернет-каталогу «Теремок-опт» замовте швабри та інші супутні товари оптом, дзвоніть, ми чекаємо!


(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ