ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті

Статті RSS 2.0

Вибираємо щітку для чищення одягу

Выбираем щетку для чистки одежды

Зустрічають по одягу! Саме тому чищення одягу в домашніх умовах знайоме кожній людині, особливо в негоду. Очистити взуття та одяг від забруднень (пил, шерсть, крейда, пух) просто та легко з різними щітками. Їх існує кілька видів, призначення теж різні, залежно від забруднення та складу тканини. Як підібрати правильну щітку.

Вивчаємо асортимент щіток на ринку госптоварів

Парові (відпарювач). Завдяки паровим щіткам для одягу можна видалити практично будь-яке забруднення, його зручно брати з собою в подорож і використовувати для домашніх справ (очищення домашнього текстилю або меблів).

Выбираем щетку для чистки одежды

Механічні (ручні). Подібних щіток багато видів: пластикові, з ручкою, без ручки, силіконова, з роликом. Тут є де розгулятися при виборі. Головне вибирати варіант із потужною та щільною щетиною. Користуватися буде зручніше, а чищення піде швидше. Щітка-ролик нагоді власникам домашніх вихованців, для видалення вовни. Щітка з каучуковим ворсом стане в нагоді для одягу, взуття, аксесуарів з нубуку та замші, видалити дрібний ворс легко.

Выбираем щетку для чистки одежды

Велюрова. Така щітка стане в нагоді для видалення забруднень делікатних тканин верхнього одягу, таких як шерсть, кашемір, хутро. Найчастіше такі щітки мають поворотний механізм для зручності використання.

Выбираем щетку для чистки одежды

Ролик-щітка для одягу з клейкою поверхнею. Зручний варіант для швидкого чищення перед виходом, підходить для всіх типів тканин. Клейка основа легко зчищає будь-яке сміття. А відразу після використання однієї частини можна очистити поверхню і продовжувати використовувати ролик.

Выбираем щетку для чистки одежды

Щітка для видалення катишків. Цей пристрій складно назвати щіткою. Вона допоможе впоратися з видаленням катишків на одязі, у місцях тертя. Декілька плавних рухів подібним пристосуванням і ваша річ як нова!

Выбираем щетку для чистки одежды

У всіх щіток відрізняється довжина ворсу та матеріал його виготовлення. Від цього залежить жорсткість готової щітки. При виборі щітки зверніть увагу на довжину ворсу, вона також відрізняється, традиційні щітки бувають зі штучною або натуральною щетиною. Щітки зі щетиною з натурального волосся набагато дорожчі за ті, у яких ворс із синтетичного волокна. У використанні зручні обидва варіанти!

Поради щодо вибору щітки для одягу

Найголовніша порада – щіток треба купити кілька! Складно уявити, що в будинку одяг із одного матеріалу, наприклад із замші. Однією щіткою неможливо доглядати і одяг, і взуття, і сумочки.

Тепер ретельно перевіряємо жорсткість щетини, щітки з надто пружними ворсинками можуть пошкодити ніжну структуру тканини або наробити затяжок, швидше за все такі щітки, знадобляться для чищення килимів.

Звертаємо увагу на довжину ручки (якщо передбачено моделі). Короткі ручки зручні при видаленні глибоких локальних плям, а щітками з довгими ручками простіше скидати сміття і шерсть.

Тепер поговоримо про форму щітки. На ринку щіток для одягу можна зустріти різні фігури цього домашнього предмета. Всі вони були розроблені для зручності використання: овал, S-форма, прямокутник, паралелограм, форма-праска.

Щітка для одягу - річ непомітна в будинку, але незамінна. Купуйте щітки оптом в магазині «Теремок-опт». Тут представлені щітки не тільки для одягу, але і для підлоги, меблів, килимів і т.д. Вибір за вами!


(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ