ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті

Статті RSS 2.0

Як вибрати контейнер із фольги

Как выбрать контейнер из фольги

Смачна та здорова їжа у фользі набирає популярності серед населення, адже їжа приготована таким способом ніколи не буде сухою! Тепер не обов'язково готувати корисну їжу у рулонній фользі, а можна скористатися спеціальними контейнерами (касалетка). Перш ніж купувати такі ємності, необхідно навчитися правильно їх вибирати. Алюмінієві контейнери відрізняються між собою за цільовим використанням хоча на перший погляд вони всі однакові, може це й так, але є нюанси. У цій статті ми спробуємо розібратися, які види контейнерів з фольги існують, як їх використовувати і який краще вибрати!

Основне при виборі контейнера це наявність різних форм та обсягу, від цього залежатиме подальше їх застосування.

  1. Как выбрать контейнер из фольгиКруглі. Мають великий і маленький діаметр, придатні для різного виду приготування страв, але найчастіше використовують у невеликих пекарнях та закусочних, у них випікають кап-кейки, кекси, готують запіканки, тарталетки, жульєни. Висота їх приблизно 4 см, ширина 10 см. Готувати у таких формах зручно порційно.
  2. Прямокутні. Мають різні розміри і придатні для приготування корисної їжі. Деякі моделі мають кришки, це зручно при транспортуванні. Також є контейнери для приготування їжі на грилі або барбекю (риба, піца, м'ясо, овочі). Відрізняються спеціальним перфорованим дном.
  3. Квадратні. Так само як і прямокутні контейнери можуть використовуватися за бажанням. Наявність кришок у таких алюмінієвих формах дозволяє заморожувати готову їжу, а потім просто поставити в духовку та розморозити!

Часто при виборі контейнерів із фольги на форму верхньої кромки ніхто не звертає уваги, а варто.

Контейнери з типом бортика Г

З назви зрозуміло, що бортик має форму Г і найкраще підходить для пікніків, для доставки їжі на замовлення та кейтерингу. Достатньо просто вставити кришку та пригнути бортики всередину. Зазвичай такі кришки виготовляються з картону із фольгованим шаром. У ресторанному бізнесі алюмінієві контейнери із кришками пропонують гостям, які хочуть забрати їжу із собою. Це зручно, практично та по-сучасному.

Как выбрать контейнер из фольги

Контейнери з типом бортика G

Бортик такого контейнера у формі літери G. Такими контейнерами також можна користуватися на власний розсуд. Тільки кришечок для них не виробляють. Для цього використовуйте якісну алюмінієву фольгу.

Как выбрать контейнер из фольги

Контейнер з плоскими бортиками

Контейнери без фігурних бортів використовуються для продуктів тривалого зберігання: м'ясо, напівфабрикати, заморожування. Такі контейнери запаюють на спеціальних верстатах.

Переваги посуду з алюмінієвої фольги

Без алюмінієвого посуду не обходиться нині кулінарний заклад, європейського рівня. Ось кілька основних причин, за які ви полюбите контейнери із фольги:

  • безпечно;
  • гігієнічно;
  • нешкідливо для здоров'я;
  • практично;
  • презентабельно;
  • гарна теплоізоляція;
  • можливість заморожування.

Заходьте в каталог оптового інтернет-магазину «Теремок-опт» та розгляньте асортимент. Ознайомтеся з умовами замовлення та купуйте контейнери з фольги оптом!


(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ