ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті


Статті RSS 2.0

Яка дошка для нарізання краще для кухні?

Яка дошка для нарізання краще для кухні?

Дошка для нарізання - незамінний предмет на кухні. У даній статті ми розповімо, як правильно її вибрати і на які характеристики звертати увагу при виборі відповідного інвентарю.

 

 

 

 

 

Читати повністю >>>

Вибираємо сковороду: 7 найпопулярніших видів

Выбираем сковороду: 7 самых популярных видов

Приготування їжі передбачає використання різного кухонного посуду. Одним із таких предметів є сковорода. За часів нашого дитинства всі сковороди були стандартними, з алюмінію чи чавунної сталі. Сучасні господині мають можливість вибрати свою зручну, красиву та практичну сковорідку. Тим більше що виробники пропонують досить гарний асортимент: з нержавіючої сталі, з чавуну, керамічні, з антипригарним покриттям. Ось вибірка кухонних сковорідок, які найбільш популярні серед покупців.

 

Читати повністю >>>

Як вибрати практичну полицю для взуття?

Как выбрать практичную полку для обуви?

Практичні дрібниці для дому роблять наше життя простішим. Мало кому сподобається бардак серед взуття у передпокої. Тим більше, що складаючи взуття акуратно, ви продовжуєте його термін служби. Для зберігання чобітків, черевиків та босоніжок чудово підходить спеціальна полиця для взуття. У продажу є багато різних полиць, які допоможуть організувати зберігання взуття та створити затишок у передпокої.

 

 

Читати повністю >>>

Як вибрати контейнер із фольги

Как выбрать контейнер из фольги

Смачна та здорова їжа у фользі набирає популярності серед населення, адже їжа приготована таким способом ніколи не буде сухою! Тепер не обов'язково готувати корисну їжу у рулонній фользі, а можна скористатися спеціальними контейнерами (касалетка). Перш ніж купувати такі ємності, необхідно навчитися правильно їх вибирати. Алюмінієві контейнери відрізняються між собою за цільовим використанням хоча на перший погляд вони всі однакові, може це й так, але є нюанси. У цій статті ми спробуємо розібратися, які види контейнерів з фольги існують, як їх використовувати і який краще вибрати!

Читати повністю >>>

Вибираємо щітку для чищення одягу

Выбираем щетку для чистки одежды

Зустрічають по одягу! Саме тому чищення одягу в домашніх умовах знайоме кожній людині, особливо в негоду. Очистити взуття та одяг від забруднень (пил, шерсть, крейда, пух) просто та легко з різними щітками. Їх існує кілька видів, призначення теж різні, залежно від забруднення та складу тканини. Як підібрати правильну щітку?

 

 

Читати повністю >>>

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Як вибрати умивальник для дачі - практичні поради

Дачна ділянка – місце, де не лише проводять вихідні з шашликами, а й вирощують корисні продукти. У будь-якому випадку на дачі потрібен постійний доступ до води, його відсутність призводить до порушення комфорту. Для вирішення проблеми з водою необхідний умивальник (рукомийник) Який вибрати для дачі розповімо нижче.

 

 

Читати повністю >>>

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Як вибрати швабру для миття підлоги. Види швабр

Складно сперечатися, що прибирання в будинку це не лише важкий, а й трудомісткий процес. Для таких маніпуляцій знадобиться цілий набір інвентарю. Ми ж розглянемо швабри для підлоги, щоб знати, яка саме підійде. На ринку інвентарю для збирання виробники пропонують дуже широкий вибір. У продажу є швабри для миття підлоги різних видів та моделей, перепробувати все просто не вийде. Завдяки доступній інформації можна дізнатися про швабра все і вибрати відповідну.

 

Читати повністю >>>

Преимущества пластиковых канистр

Преимущества пластиковых канистр

Пластиковые канистры – незаменимая вещь в хозяйстве и на производстве. Подобные удобные емкости для хранения и транспортировки жидкости появились примерно в 30 годах двадцатого века, а до этого в использовании были металлические бидоны и канистры. С тех пор они заняли лидирующие позиции, как среди потребителей, так и среди продавцов. У первоначального дизайна канистр имелись три ручки для более удобной переноски с места на место. Три ручки были необходимостью, потому, что пластик для канистр был намного плотнее, чем у современного материала.

 

Читати повністю >>>

Пикник на природе – что нужно для комфортного отдыха!

Пикник на природе – что нужно для комфортного отдыха!

С приходом весны у всех городских жителей появляется неутолимое желание отправиться на природу, подальше от городской суеты. Что может быть прекрасней, чем созерцать зеленые горизонты, любоваться цветочным ковром и слушать птичьи голоса! Отдых на природе должен быть комфортным, поэтому подготовка к запланированному походу требует наличие определенного набора «нужностей».

 

 

Читати повністю >>>

Грабли – незаменимый инструмент садовода-огородника

Грабли – незаменимый инструмент садовода-огородника

Грабли – не просто садовый инструмент, а незаменимая вещь в арсенале современного огородника-огородника. Современные грабли имеют определенную форму и название, а в древней Руси так называли все то, чем можно было быстро собрать в кучку необходимые предметы. Существовали и другие названия этого простого инструмента: грабалка, грабки, грабилки, грабельки, кубарка, сгребалка, метелка. Стоит отметить, что с развитием современных технологий садовые грабли стали удобнее, ручка может регулироваться, можно изменять ширину «рабочей зоны» и т.д. Давайте разберемся в видах этого популярного садового инструмента.

Читати повністю >>>

  1   2   3   4   наст >>

(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ