ЧАС РОБОТИ: ПН-ПТ - З 08:00 ДО 17:00, СБ,НД - ВИХІДНІ
Пошук
Каталог
МИ У facebook





Статті

Статті RSS 2.0

Як вибрати практичну полицю для взуття?

Как выбрать практичную полку для обуви?

Практичні дрібниці для дому роблять наше життя простішим. Мало кому сподобається бардак серед взуття у передпокої. Тим більше, що складаючи взуття акуратно, ви продовжуєте його термін служби. Для зберігання чобітків, черевиків та босоніжок чудово підходить спеціальна полиця для взуття. У продажу є багато різних полиць, які допоможуть організувати зберігання взуття та створити затишок у передпокої.

Конструкція полиць для взуття

Існує кілька різновидів полиць для взуття і на їхню конструкцію варто звернути увагу при покупці.

  1. Закриті полиці (шафа чи тумба). Призначені для тривалого зберігання чистого взуття між сезонами. У таких взуттєвих шафах погано циркулює повітря і вологі чобітки чи кросівки зіпсуються.
  2. Підвісні, настінні полиці. Головна перевага в тому, що такі конструкції не займають багато місця та підходять для невеликих приміщень.
  3. Підлога. Відкриті або закриті вони створені для просушки взуття або просто як підставка для входу. Найчастіше такі полиці багатоярусні.


На якість полиці для взуття впливає не тільки конструкція, а й матеріал, з якого вони виготовлені.

Дерев'яні полиці для взуття

Навіть не полиці, а швидше за все підставка для взуття. Їх встановлюють у коридорах, в гардеробних, тому що вони зручні, компактні та легко транспортуються. Виготовлені такі підставки з дерева та оброблені спеціальними хімічними препаратами для тривалої експлуатації. Ціна на такі полиці не дуже висока, але вони не міцні, можуть зламатися від великого вантажу.

Как выбрать практичную полку для обуви?

Тумба для взуття

Такі полиці для взуття купляють в меблевих магазинах або замовляють у столярних майстрів. Виготовляють їх із цільних або пресованих дерев'яних дощок. У зв'язку з тим, що тумби для взуття можна робити на замовлення, колір та розміри у них різноманітні. У таких шафах взуття потрібно зберігати сухими, тому що там погана вентиляція.

Металева полиця для взуття

Такі полиці-підставки виготовляють із металевих прутів. Ціна таких підставок для взуття дуже висока, але це обумовлено якістю виробів та тривалим терміном служби. Полиці для взуття з кованого металу можна замовити у майстрів та знати, що таке, тільки у вас. Переваг у таких полиць багато, але так само є маленький недолік – вони важкі.

Как выбрать практичную полку для обуви?

Пластикова полиця для взуття

Це практичний та доступний вид меблів для тимчасового зберігання взуття. Такі пластикові стелажі легко монтуються та стають у будь-яке зручне місце у квартирі. Підлога для взуття має кілька ярусів, але не більше п'яти. Легко монтуються і легко миються, є недолік у таких поличок - вони хоч і з міцного пластику, але все ж таки легко ламаються.

Как выбрать практичную полку для обуви?

Пластикові полиці для взуття будь-якого кольору та розміру можна знайти у нашому оптовому інтернет-магазині «Теремок-ОПТ» за доступною ціною. Також у каталозі ви знайдете інші супутні матеріали.


(пусто)
 
НАШІ ГРУПИ

Telegram     Viber


АКЦІЇ!

Список акционных товаров


ТОП ПРОДАЖУ